Perioada 18.09 - 27.09.2020 - 9 zile

Bonus : vizita la Meteora si Sf Spiridon Corfu !

HOTEL OLGA’S 3 – SIDARI

Localizare: Complexul Hotelier Olga’s este situat in partea nord-vestica a Insulei Corfu in Sidari, aproape de renumitul Canal D’Amour. Este o zona ce ofera peisaje naturale foarte frumoase cu roci de diverse dimensiuni si forme acoperite cu nisip fin. Amplasare: 100 m de plaja cu nisip si la 150 m de Canal D’Amour.
Facilitati hotel: Complexul Hotelier Olgas este solutia perfecta pentru turistii care vor sa se bucure de o vacanta de vis. Acest complex hotelier este dotat cu piscina, loc de joaca pentru copii, biliard, internet si parcare fiind tot ce ai nevoie pentru a petrece un Facilitati camere: Complexul contine 79 camere cu TV, minibucatarie complet utilata, baie cu dus, prosoape, frigider,telefon, balcon sau terasa, plita electrica, aer conditionat. Camerele au doua paturi. Studiourile au doua paturi si o canapea.

REDUCERE INSC. PANA LA 30.12.2019

REDUCERE INSC. PANA LA 31.01.2020

TARIF STANDARD

Loc in DBL  – 109 € + 499 Lei

139 € + 499 Lei

        159 € + 499 Lei

Tarife  copii  pentru toate perioadele :

Copil 0-4,99 ani  – 399 Lei

399 Lei

399 Lei

Copil 05-11,99 ani  – 45 € + 399 Lei

69 € + 399 Lei

69 € + 399 Lei

 

ACTE NECESARE: CARTE DE IDENTITATE VALABILA MINIM 6 LUNI DE LA DATA INTOACERII IN TARA !

Servicii incluse:

 • cazare 6 nopti cu mic dejun in studio cu 2/3 paturi in insula Corfu -dotat cu tv color, mini-bucatarie echipata cu plita electrica, frigider, vesela, aer conditionat (optional, 5 euro/camera/zi),
 • cazare 1 noapte in Paralia Katerini (in iunie si iulie cazarea este in zona Kalampaka)  hotel/vila 3* – cu mic dejun,
 • trasport autocar,
 • asistenta turistica – insotitor de grup,
 • vizita la Complexul Monahal Meteora si Sfantul Spiridon in Corfu.

Servicii neincluse:,

 • ferry boat Igoumenitsa – Corfu tur – retur 20 euro/persoana,
 • seara greceasca 30 euro/adult, 15 euro/copil,
 • croaziera la Paxos si Antipaxos 30 euro/adult, 25 euro/copil,
 • asigurare medicala – optionala ,
 • intrarile la obiective turistice.
 • Taxa locala aprox 0,75 euro/per/noapte.
Tarife pentru grup de minim 40 de persoane .
Grup 35-40 de persoane – se adauga 10 euro !

PROGRAM AUTOCAR

 • 18.09.2019 

Deplasare pe traseul Botosani – Suceava – Targu Neamt – Piatra Neamt– Bacau – Focsani – Buzau – Bucuresti – Giurgiu – Sofia – Promachonas.

 • 19.09.2019

Continuam calatoria spre insula Corfu prin Kulata – Promachonas – Salonic (centura)-Ioaninna-Igoumenitsa, apoi traversam cu ferry-boat-ul pana la Kerkyra (Corfu). Cazare studio 2/3*.

 • 20.09  –  24.09.2019 

Timp de 7 zile de ne vom bucura de albastrul cristalin si clariatea apei marii, de soare si de plajele deosebite , sau vom participa la excursii optionale  (Marele tur al insulei Corfu,  croaziera in Insulele Paxos si Antipaxos, croaziera ).

Intr-una din zile ne vom deplasa la Kerkyra pentru a ne inchina la moastele Sfantului Spiridon.

 • 25.09.2019

Plecare spre Kalambaka, vizita la Manastirile Marea Meteora si Varlam, apoi vizita la atelierul de icoane.  Plecare spre Paralia Katerini, cazare studio 2/3*.

 • 26.09.2019 

Plecare spre România si sosire in functie de trafic si formalitatile vamale.

 

Excursii optionale:                   

Croaziera in Insula Paxos – Tarif : 30 euro/adult si 25 euro/copil 6-12 ani.

durata 1 zi, in cea mai mica si exotica insula din Marea Ionica. Putem face plaja pe puntea iahtului dar si baie pe superba plaja Paradise Beach din Insula Antipaxos (insula nu se viziteaza), apoi urmeaza Grotele Albastre. Vom face opriri in Lakka si capitala Gaios (Paxos), unde vom avea timp liber la dispzitie.

Seara greceasca  cu dansuri si cantece traditionale .

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

DOCUMENTE DE CALATORIE :

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI :

 • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AVIONUL :

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

    

special offer