CAPPADOCIA

Data plecarii

01 Jul

Durata sejur

9 zile, 7 nopti

Vizualizari

2672

 

 

 

~ Istanbul – Pamukkale – Antalya – Ankara ~

In antichitate, Cappadocia era faimoasa pentru caii crescuti
aici, iar legendele numesc aceasta regiune tara cailor frumosi; in secolul XX
a ajuns celebra, atunci cand vizitatorii occidentalii au descoperit peisajele
sale unice.
Un taram sacru, un taram nelumesc, care ascunde biserici in
mijlocul rocilor vulcanice, fortarete, labirinturi subterane sau orase
stravechi construite sub pamant.
Cappadocia este una dintre cele mai frumoase zone ale
Turciei, concurand cu resorturile elegante si plajele intinse de pe Riviera
Turceasca.
 • ZIUA 1 Duminica.

Plecare din Botosani pe traseul Suceava – Piatra-Neamt –  Bacau– Focsani – Buzau – Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo (cazare in Veliko Tarnovo) ( se circula noaptea).

 • ZIUA 2 Mic dejun.

Plecare pe traseul– Kapitan Andreevo – Kapikule – Edirne – Istanbul . – Edirne – Istanbul. In Edirne (maxim 1 ora) se viziteaza Moscheea Selimiye, una dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Importanta acesteia este subliniata de existenta celor patru minarete de care este inconjurata.Cazare zona Istanbul – Bilecik.

 • ZIUA 3 (mic dejun).

Deplasare (ruta Bilecik – Kutahya – Dinar) la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Cazare in Antalya.

 • ZIUA 4  (mic dejun).

In Antalya plimbare pietonala in centrul comercial al orasului si in portul vechi. Timp liber: shopping, plaja. Croaziera pe Marea Mediterana. Cazare in Antalya.

 • ZIUA 5 (mic dejun).

Deplasare la Aspendos – vizita la cel mai bine  conservat amfiteatru al lumii antice. Vizita Colonia antica Side (Templul lui Apollo si renumitul bazar). Popas la Cascada Manavgat. In Konya – vizita Mausoleul poetului mistic Rumi Mevlana-maestrul spiritual al ordinului dervisilor rotitori (loc sacru de pelerinaj). Cazare in Cappadocia (Nevsehir – Derinkuyu).

 • ZIUA 6 (mic dejun).

Deplasare la Uchisar – panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran. Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).

 • ZIUA 7 (mic dejun).

Plecare la Ankara, vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Deplasare la Istanbul-tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).  Cazare in Istanbul.

 • ZIUA 8 (mic dejun).

Deplasare (fara autocar)-vizita (3 ore)cu ghid local : Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera( 90 min)  pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul.

 • ZIUA 9 Duminica, mic dejun.

Plecare catre tara acelasi traseu ca si la dus .  Sosire in tara  in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.

Plecare reprogramata

LOC IN CAMERA DUBLA

01.02.2022

445 EURO

TARIFUL  INCLUDE :

 • transport cu autocar cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferryboat si pod),
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2/3* ( camere, pt 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus),
 • însotitor de grup (limba româna).
TARIFUL NU INCLUDE :

 • biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.),
 • croaziera pe Bosfor 20 euro/pers.,
 • Seara turceasca Nevsehir: aprox 35 Euro/pers.,
 • Zbor cu balonul cu aer cald:aprox 160 Euro/pers.

* In Turcia se achita (obligatoriu) 10 є/pers. pentru ghizii turci de escorta.

Grup minim 35 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula circuitul, daca grupul minim necesar nu s-a realizat.
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

 

ACTE NECESARE: PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA PLECARII DIN TARA !

DOCUMENTE DE CALATORIE :

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI :

 • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AVIONUL :

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
CAPPADOCIA 445 0 0 01 Jul 9 zile, 7 nopti

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Marius

Consultant

Phone

+40742977746

Email

office@nctour.ro