Europa Centrala

Data plecarii

13 Jul

Durata sejur

10 zile, 8 nopti

Vizualizari

531

 

Praga – Berlin – Postdam–Dresda – Varsovia, Cracovia, Casa Chopin, Lagӑrul Auschwitz, Madona Neagra, Karlovi Vary –Bratislava – Brno –Budapesta

 • ZIUA 1

Deplasare pe traseul Botosani – Suceava –Piatra Neamt – Bacau – Cluj –Napoca –Oradea – Bors (se circula noaptea).

 • ZIUA 2

Tur de oras. Budapesta, pot fi admirate: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Insula Magarareta, Bulevardul Andrasi, Piata Milenium. Program liber sau (optional)  croaziera pe Dunare . Cazare in Budapesta. Cazare in Budapesta.

 • ZIUA 3 (mic dejun).

Deplasare la Cracovia – tur cu ghid local, apoi popas în centru istoric, apoi deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Cracovia. (390 km).

 • ZIUA 4 (mic dejun).

Deplasare pentru vizitare Lagӑrul Auschwitz si Manastirea Madona Neagra. In Varsovia se viziteazӑ Palatul Congreselor (exterior). Popas în centru apoi deplasare cu autocarul la hotel.   Cazare in Varsovia   (390 km) .

 • ZIUA 5 (mic dejun).

Deplasare la Żelazowa Wola unde vom vizita Casa natalӑ Chopin, apoi  deplasare la Berlin unde vom face un tur de oras cu ghid local,  Vedem Palatul Charlottenburg (stil baroc) şi Muzeul Pergamon (colecţie de antichitaţi, secţiile de artӑ islamicӑ şi Orientul Mijlociu).  Vizitӑ Piaţa Gendarmenmarkt (cea mai frumoasӑ din oraş). Timp liber. Deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare în Berlin. (610 km).

 • ZIUA 6  (mic dejun).

Excursie la Postdam – vizitӑ Palatul Sanssouci. Timp liber în Berlin. Deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Berlin (160 km) .

 • ZIUA 7 (mic dejun).

Deplasare catre Dresda tur de oras  şi centrul oraşului. Excursie la Karlovi Vary.  Cazare in Praga  (500 KM) .

 • ZIUA 8  (mic dejun).

In Praga, deplasare cu autocarul în oraşul vechi la Castel (Hrad) unde se viziteazӑ Catedrala Sf. Vit, apoi tur pietonal: Mala Strana (vechi cartier situat în afara cetӑtii), Podul Carol (peste râul Vltava), Piaţa Primariei Vechi-Ceasul cu Sfinţi. (200 KM) .Optional Croaziera pe Vltava. Cazare in Praga .

 • ZIUA 9  (mic dejun).

Deplasare catre Brno Popas (30 min). In Bratislava vizita la Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Cazare in Budapesta .(535 km).

 • ZIUA 10 (mic dejun).

Deplasare pe ruta Budapesta – Oradea–Cluj–Piatra Neamt – Bacau – Botosani – Suceava.  Sosire functie  de : vreme, trafic, formalitӑţile vamale, etc.

Plecare

LOC IN CAMERA DUBLA

13.07.2020

455 EURO

TARIFUL  INCLUDE :

 • transport cu autocar/miniautocar clasificat pentru curse internationale ;
 • taxe stradale si parcari;
 • 8 cazӑri cu  mic dejun în hoteluri 3* si 2*( cu grup sanitar propriu  cu duş) ;
 • insotitor de grup din partea agentiei.

 

TARIFUL NU INCLUDE :

 • asigurare medicala de calatorie,
 • croaziera pe Dunare cu masa la Budapesta: 30 euro/persoana ,
 • croaziera pe Vltava la Praga , cina cu program folcloric la Praga,
 • taxe intrari obiective turistice,
 • ghid local Berlin, Cracovia Praga, Budapesta : 15 euro persoana pentru toate.

*Grup minim 40 persoane.

*Pentru grup 35-40 persoane – supliment 10 euro/persoana.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

DOCUMENTE DE CALATORIE :

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI :

 • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AVIONUL :

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Europa Centrala 455 0 0 13 Jul 10 zile, 8 nopti

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is