SPANIA – MAROC – GIBRALTAR

Data plecarii

08 May

Durata sejur

8 zile, 7 nopti

Vizualizari

1623

Malaga , Algeciras, Tanger, Rabat, Casablanca, Marrakech, Ouarzazate, poarta Saharei, Essaouira ,  Meknes ,  Fez

 • Ziua 1: Bucuresti – Malaga – Algeciras – Gibraltar

Transfer la Otopeni sau  intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul catre Malaga. Transfer la hotel in zona Algeciras. Timp liber la dispozitie sau optional excursie in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic.

 • Ziua 2: Algeciras – Tanger – Rabat – Casablanca

Mic dejun. Traversam stramtoarea Gibraltar, in Tanger – Maroc si ne continuam drumul pana in Rabat, capitala Marocului. Vom vizita Palatul Regal (exterior), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Plecam apoi spre Casablanca, unde ne cazam.

 • Ziua 3: Casablanca – Marrakech

Mic dejun. Vom incepe ziua cu turul orasului: Piata Centrala, Cartierul Habous, bazarele, Mahakina, Catedrala Notre Dame Lourdes, Cornisa, cartierul Anfa Seara, Villa Mirador, Villa dar Saada, Moscheea Hassan al II-lea, Piata Mohamed al V-lea si Piata Natiunilor Unite. Continuam cu Marrakech, unde facem un tur panoramic: Moscheea Koutoubia, Palatul Bahia, plantatiile de maslini de la Menara SI Piata Jamaa El Fna. Cazare in Marrakech.

 • Ziua 4: Marrakech – Ouarzazate, poarta Saharei

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Quarzazate. Vom traversa Muntii Atlas, admirand peisaje pitoresti si spectaculoase si vom intra in cultura si viata localnicilor din satele berbere. Vom ajunge la Tiz-in-Tichka, localitate situata la cea mai inalta altitudine din nordul Africii. Ajungem la Ouarzazate, dincolo de care se intinde desertul Sahara. Vom vizita asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout. Cazare in Marrakech.

 • Ziua 5: Marrakech – Essaouira – Meknes – Fez

Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionala la Essaouira, oras portuar pe coasta Oceanului Atlantic, renumit pentru Medina sa cu ziduri fortificate, aflat pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Dupa amiaza plecam catre Fez cu un scurt popas in Meknes, fosta capitala imperiala. Cazare in Fez.

 • Ziua 6: Fez

Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Palatul Regal Dar El Makhzen, Medina medievala, Moulay Idriss, Moscheea Karaouin. Cazare in Fez.

 • Ziua 7: Fez – Tanger – Algeciras

Dupa micul dejun plecam catre Tanger pentru traversare cu ferryboat-ul spre portul Tarifa. Sosire in Spania si cazare in zona Algeciras.

 • Ziua 8: Algeciras – Malaga – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

PLECARE

LOC IN CAMERA DUBLA

reprogramat PERIOADA : 08.05. – 15.05.2021

820 EURO

SERVICII NINCLUSE :

 • Bilete de avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti;
 • Taxele de aeroport si taxa de serviciu;
 • 2 nopti cazare in zona Algeciras la hotel de 3*, cu mic dejun;
 • 1 noapte cazare in Casablanca la hotel de 4*, cu mic dejun;
 • 2 nopti cazare in Marrakesh la hotel de 3*, cu mic dejun;
 • 2 nopti de cazare in Fez la hotel de 4*, cu mic dejun;
 • Ferryboat pe ruta Algeciras – Tanger – Algeciras;
 • Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz;
 • Ghid local la obiectivele turistice din Fez si Marrakesh;
 • Asistenta turística in limba romana.
SERVICII NEINCLUSE :

 • Taxele de intrare la obiectivele turistice – aprox 50 Euro/persoana;
  Supliment demipensiune (7 cine) – 99 Euro / persoana (optional);
  Excursiile optionale.
 • Supliment transport autocar/microbus la Otopeni – din Botosani, Suceava, Iasi, Piatra Neamt – 35 euro/persoana.
 • Supliment transport autocar/microbus la Otopeni – din Bacau, Focsani –30, Buzau euro/persoana.

*Grup minim 40 persoane.

*Pentru grup 35-40 persoane – supliment 10 euro/persoana.

Reducerile nu se cumuleaza.

EXCURSII OPTIONALE (care nu sunt incluse in pret) :

 • Essaouira – aprox 40 Euro/adult.
 • Quarzazate – aprox. 49 Euro/adult.
 • Gibraltar – aprox. 49 Euro/adult.
SUPLIMENTE SI REDUCERI :

 • Supliment camera single: 189 Euro;
 • Pat suplimentar: 499 Euro;
 • Copil pana la 12 ani in camera cu 2 adulti: 578 euro.

Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener, nu vor plati diferenta de single.

Acte necesare : Pasaport (temporar sau permanent), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

DOCUMENTE DE CALATORIE :

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI :

 • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AVIONUL :

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
SPANIA – MAROC – GIBRALTAR 820 0 0 08 May 8 zile, 7 nopti

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Marius

Consultant

Phone

+40742977746

Email

office@nctour.ro