Stimați turiști,

După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent.
În acest context deosebit de dificil, dorim să vă asigurăm că agenția noastră, înființată în urmă cu 10 ani, își face datoria față de toți turiștii săi. Echipa noastra vă este dedicată, depunând eforturi uriașe zi de zi, în scopul de a vă feri sau limita, pe cât posibil, de orice neplăcere creată de această situație. Astfel, în limita calității noastre de agenție de turism, am acționat și vom acționa după cum urmează:
1. In prezent toate programele pentru lunile aprile si mai sunt reprogramate.
2. Rezervările având plecarea în luna iunie sunt supuse condițiilor contractuale valabile la data semnării contractelor, urmând ca în funcție de împrejurările naționale și internaționale, să vă informăm asupra stării acestora, în speranța că situația medicală se va îmbunătăți.
3. Pentru rezervarile cu plecari mai indepartate, este devreme sa discutam deoarece nu stim cum va evolua situatia. Am aprecia faptul daca nu am fi intrebati de aceste actiuni pentru ca nu stim ce sa va raspundem. Vă recomandăm evitarea cererilor de anulare în acest moment, urmând a monitoriza cu toții evoluția evenimentelor. Pentru acest interval de călătorie, orice anulare sau cerere de reprogramare a sejurului implică penalizări conform contractului.

Serviciile turistice contractate de catre Dvs au fost preplătite de agenția noastră furnizorilor (hoteluri, companii aeriene, touroperatori externi, parțial sau integral, în funcție de data de plecare), aceasta fiind practica internațională, conform contractelor încheiate. Am dori ca toata lumea sa inteleaga ca aceasta este maniera de lucru in turism si nu tinem banii in conturile noastre.
Dorim sa intelegeti ca nu vom desfasura un program turistic daca exista cel mai mic risc pentru siguranta turistilor. In masura in care un program turistic va fi reprogramat vom anunta pe pagina de Facebook si pe site-ul nostru.

In situatia in care programul turistic contractat de Dvs nu se va mai putea desfasura datorita restrictiilor impuse de autoritati – in lunile imediat urmatoare, va fi declarat inactiv si va punem la dispozitie urmatoarele optiuni:

1. Pentru programele cu avionul companiile aeriene oferă posibilitatea reportării sumelor achitate pentru rezervări viitoare, astfel incat vom reprograma serviciile turistice pentru date ulterioare.
2. Pentru celelalte programe, reprogramare sau emiterea unui voucher valoric, valabil pentru rezervări efectuate până la finalul anului 2020, având ca obiect servicii din portofoliul agentiei noastre (pachete de vacanță, circuite sau cazări individuale), datele de calatorie fiind posibile atât pentru anul în curs cât și pentru anul 2021.
Sperăm ca măsurile luate de majoritatea statelor lumii să aibă un efect pozitiv și rapid în limitarea răspândirii noului coronavirus, astfel încât cu toții să revenim la un stil de viață normal, în care călătoriile să ne ofere amintiri valoroase.
Vă asigurăm că vă suntem alături și vom face tot ce este necesar, cu seriozitate, pentru ca Dumneavoastră să vă bucurați de vacanțe binemeritate.

Cu deosebită considerație,
NeoClassic Tour