Ofertele NCTOUR pentru sejururile in Elenite - Bulgaria

DESPRE ELENITE

Elenite este tot ceea ce cauti atunci cand pleci intr-o vacanta la mare. Fiind o statiune relativ noua si modernizata dupa ultimele standarde turistice, Elenite pune la dispozitia turistilor atat modalitati de distractie impreuna cu toata familia cat si pentru un cuplu care vine sa-si petreaca aici un weekend romantic. Locul este amplasat in asa fel incat are deschidere la un mic la un golf care protejeaza parca tarmul, iar faptul ca Sunny Beach se afla la doar cativa km distanta iti va garanta o viata de noapte intensa daca tu consideri ca in statiune este destul de liniste dupa lasarea intunericului.

Elenite este o statiune mica in comparatie cu altele existente la Marea Neagra, deci este locul perfect care iti ofera intimitate si conditii excelente de cazare datorita numeroaselor hoteluri existente in apropierea plajelor sau chiar pe plaja. Odata ce ai ajuns poti incerca sa te linistesti la una din teresale situate in centrul statiunii pentru ca aici, chiar si noaptea, atmosfera este foarte placuta. Aceasta statiune nu este ca oricare alta unde muzica se aude pana tarziu in noapte, iar turistii nu pot dormi linistiti in camere pentru ca fiind relativ mica este mai mult un loc de intimitate si un loc unde te poti te poti relaxa impreuna cu prietenii sau intreaga familie. Aspectul cultural este de asemenea foarte important, deoarece orasl Nessebar este un loc ce trebuie vizitat fara dar si poate.

Hotelul Royal Castle este un complex de cinci stele care pune la dispozitia turistilor cele mai noi si mai performante dotari de care poti avea partea. Fiind cel mai nou hotel construit in statiune, standardele sunt foarte ridicate pentru ca trebuie in primul rand sa-si faca o clientela, iar mai apoi sa si-o mentina. Fiecare camera din hotel are seif, minibar, uscator de par, iar de aer conditionat nici nu mai vorbim. Daca la toate acestea mai adaugam si stilul deosebit in care acestea sunt amenajate precum si calitatea oferita atunci putem spune cu siguranta ca merita sa ne cazam aici. Cele doua piscine cu loc de joaca special amenajat pentru copii, dar si sauna, internetul din lobby sau posiblitatile de sporturi interioare iti stau la dispozitie oricand.

Distanta fata de Bucuresti nu este foarte mare si poate fi strabatuta in doar 5-6 ore, insa problema se pune daca pleci din alte zone ale tarii precum Oradea sau Timisioara. In acest caz va trebui sa te odihnesti undeva pe drum, eventual inainte de a intra in Bulgaria sau daca nu, poti folosi oricand una din rutele aeriene care sa te duca pana la Varna de unde poti inchiria o masina sau poti folosi mijloacele de transport existente acolo pentru a te deplsa in zona.

Galerie foto ELENITE, Bulgaria