Ofertele NCTOUR pentru sejururile in Kavarna - Bulgaria

DESPRE KAVARNA

Kavarna este un mic oras amplast la tarmul Marii Negre si la o distanta de cel mult 35-40 de km de granita cu tara noastra, precum si la doar 30 de km de statiunea Nisipurile de Aur sau de statiunea Albena. Datorita investiilor facute pana in prezent, Kavarna dispune de un port pentru ambarcatiuni mai mici, iar momentan se lucreaza la constructia altor doua care sa pemita accesul yacht-urilor si a ambarcatiunilor mai mari. Acest oras are un potential foarte mare avand in vedere ca se afla situat in apropierea punctelor de interes principale de pe litoralul bulgaresc, deci o vacanta aici iti poate oferi tot ceea ce cautai. Daca vrei liniste o vei avea din plin, deoarece acest mic oras pescaresc nu se poate compara cu marile statiuni din punct de vedere al discotecilor si cluburilor de noapte, insa daca vrei o viata de noapte intensa toate cele enumerate mai sus nu se afla decat la o aruncatura de bat. Pentru a putea ajunge usor si in alte locuri este de preferabil sa pleci de acasa cu masina personala.

Kavarna are un mare avantaj pe care-l ofera turistilor, iar pe langa faptul ca este linistit si intim este si o destinatie turistica foarte ieftina comparativ cu altele. In aceasta regiuni se afla una dintre cele mai spectaculoase realizari a naturii materializata sub forma de Capul Kaliakra. Acesta este o intindere de piatra in interiorul marii, lunga de aproximativ 2 km si inalt de peste 60 de metr care ofera posibilitatea unor fotografii si a unor peisaje de neuitat. Plajele contribuie si ele la intimitatea statiunii deoarece sunt mici si inconjurate de mici diguri. Contrar faptului ca este o statiune mica si nu foarte populara, Kavarna a primit titlul de Capitala Rock a Bulgaria datorita numeroaselor trupe faimoase ce s-au perindat pe aici, iar dinrte ele amintim Scorpions, Deep Purple sau Motorhead.

Hotelul Kaliakria este amplasat pe faleza la doar 6 km de statiune, iar facilitatile de care dispune ar atrage orice turist. Aceasta are o parcare suficienta pentru toti cei care se cazeaza, 2 mari piscine dintre care una este dotata chiar cu bar, iar tot complexul hotelier are 7 piscine in totalitate. Plaja hotelului ofera turistilor beneficii precum umbrela si sezlong gratuit, dar in limita stocului disponibil. Mai mult decat atat hotelul dispune si de teren de tenis sau de centre spa care iti vor asigura o vacanta relaxanta. Cele trei stele sunt castigate pe deplin, iar odata ce vei descoperi calitatea serviciilor din aceasta zona s-ar putea sa revii an dupa an.

De la Bucuresti pana la Kavarna sunt aproximativ 300 de km ce pot fi facuti in 3 ore si jumatate, iar drumul cu masina este recomandat pentru ca poate vei vrea sa vizitezi si alte statiuni din zona ceva mai populare si mai aglomerate.

Galerie foto Kavarna, Bulgaria