Ofertele NCTOUR pentru sejururile in SVETI VLAS - Bulgaria

DESPRE SVETI VLAS

Sveti Vlas – situat la poalele muntilor Stara Planina, exact pe coasta Marii Negre, la 3 km nord de Sunny Beach si la 12 km de orasul Nessebar.

Sveti Vlas = Munte+mare, climat mediteranean, situat departe de viata galagioasa a orasului, dar la doar 5 minute de statiunea Sunny Beach, Sveti Vlas se afla printre destinatiile Bulgariei ce au cunoscut cea mai rapida dezvoltare.Statiunea are aproximativ 3.000 de locuitori. Cea mai mare parte a statiunii este formata din complexe de vacanta impresionante construite aproape toate dupa anul 2000, cu investitii germane, britanice dar si bulgaresti. Confortul si conditiile de cazare oferite in Sveti Vlas sunt la un nivel  greu de crezut ca pot exista pe un litoral situat asa de aproape de Romania. Aproape toata statiunea a fost construita de la zero  si este gandita ca o zona rezidentiala de vacanta in special pentru familii, in care turistii sa se simta intimi si feriti de aglomeratia statiunilor litorale obisnuite cu  un plus de confort si liniste. Este una din zonele din Bulgaria preferata aproape in exclusivitate de turistii din Germania si Marea Britanie. Proiectantii complexelor turistice au acordat atentie nu numai conditiilor de cazare si contructiilor ci si amenajarii spatiului exterior cu zone verzi, parcari ireprosabile, alei asfaltate pana la mare, gazon, flori si piscine pentru fiecare complex. Sveti Vlas este cunoscuta si pentru tratamentul bolilor respiratorii in orice anotimp.

Transport local: Exista transport regulat cu autobuzul de la Nessebar si Burgas catre Sveti Vlas si multe microbuze particulare , taxiuri obisnuite si speciale pe acea ruta. In afara de acestea, exista transport maritim catre si de la Nessebar si Burgas la Sunny Beach. De asemenea , se pot face rezervari pentru transferul de la Burgas sau Varna catre hotel. Din statiunea Sveti Vlas va puteti deplasa catre Sunny Beach sau Nessebar folosind microbuzele Laguna Tours. Acestea pleaca din fata fiecarui complex la intervale regulate de timp. De asemenea din statiunea Sveti Vlas aveti trasport gratuit pana la Acquapark in Sunny Beach. Orarul si alte detalii le puteti gasi la receptiile din cadrul complexului Dinevi Resort.

Plajele adiacente ale statiunii Sveti Vlas au o lungime totala de aproximativ 1 km si o latime medie de 25 metri si nu sunt aglomerate niciodata. Plaja se continua pana la Sunny Beach unde se lateste pana la 200 m.

Sveti Vlas este unul din cele mai impresionate locuri de la Marea Neagra din punct de vedere al dezvoltarii bazei de cazare.

O multime de hoteluri si in special complexe de apartamente, toate construite de cel mult 2-6 ani.

Complexul turistic DINEVI RESORT consta in 10 complexuri de apartamente ( Diamond, Monastery , Arena, Dolce Vita, Top, Etara, Lazur, Kambani , South Beach , Breeze, Vodenitza) in prima si a doua linie la mare, in Sveti Vlas, avand facilitati si servicii comune, doua plaje cu “Steag Albastru”, cel mai frumos port turistic din Bulgaria, spatiu de promenada pe malul marii cu restaurante si cluburi. Cei care au fost deja in statiune au putut constata ca Dinevi Resort are unele dintre cele mai moderne apartamente, cu toate cele necesare pentru pregatirea mesei si pentru o vacanta perfecta!

Apartamentele din resortul Dinevi  sunt grupate pe complexe cu stiluri arhitectonice diferite si sunt urmatoarele : Diamond, Monastery , Arena, Dolce Vita, Top, Etara, Lazur, Kambani , South Beach , Breeze, Vodenitza.

Avem toate motivele sa spunem, in ansamblu, conceptul DINEVI RESORT, respectiv locatiile cu acces la plaja, apartamentele cu vedere la mare (4 etaje maxim si fatade albe), verdeanta din abundenta, spatiu si relaxare, piscine generoase, restaurante si cluburi, face acest loc remarcabil, total diferit fata de statiunile similare din Bulgaria. Locurile de parcare, gratuite pentru oaspeti, sunt suficiente si pazite 24h din 24h. Intrucat este o zona supravegheata, siguranta pentru familii si grupuri este pe masura.

Oaspetii beneficiaza de asemenea de serviciile noului centru Victoria Spa, ce ofera peste 150 de tipuri de masaj Asiatic si terapii, realizate de specialisti din Bali si Thailanda. Puteti beneficia de masaj si la cortul exotic amplasat pe plaja.
In DINEVI RESORT sunt aproximativ 17 restaurante – cu diferite preparate din bucataria internationala si la preturi pentru toate buzunarele. Restaurant Italienesc, Grecesc cu specialitati din peste, Bulgaresc cu faimoasa “salata shopska”, preparate chinezesti cu sushi, sau europene la Restaurantul Salt’n’Peppa si preparate spaniole la Admiral.
Distractia nocturna are loc la 3 cluburi extraordinare – Planet Yacht cu muzica cea mai noua, unde oaspetii danseaza pe plaja, Magnitto cu spectacole live in weekend si noul bar Marmalade pe plaja cu petreceri pe plaja.
In concluzie, in DINEVI RESORT in Sveti Vlas, turistii pot alege intre 17 restaurante, 3 cluburi, un piano bar, 15 piscine, un centru spa Asiatic, centre de fitness si 2 saloane de infrumusetare. Internet wireless, inchiriere de yachturi, bilete la Aqua Park, excursii, plimbari cu barca din Sveti Vlas la Nessebar sau petreceri – toate pot fi solicitate la receptie.
Amfiteatrul in aer liber din DINEVI RESORT ofera spectacole gratuite pentru turisti – programe folclorice, programe tematice, cinema sau discoteca pentru copii. Turistii pot lua parte la majoritatea spectacolelor, pe scena, si sa invete sa danseze dansuri precum rachenitsa de exemplu.
Indiferent de complexul de apartamente pe care il alegeti pentru petrecerea sejurului, veti fi placut impresionati de atmosfera de aici, de ospitalitatea localnicilor si de romantismul noptii – toate luminile golfului stralucesc in orizont oferind un peisaj de vis.

Galerie foto ST.VLAS, Bulgaria