PORTUGALIA

Data plecarii

13 Jul

Durata sejur

8 zile, 7 nopti

Vizualizari

1597

Fatima ( locul unde a aparut fecioara Maria ), Batalha, Coimbra, Braga, Porto, Pinhao, Covilha, Vila Cosa, Monsaraz, Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril

ZIUA 1-   Catre Portugalia

Transport cu autocarul la aeroportul din Otopeni.  Îmbarcare pe zborul cu destinația Lisabona. Transfer la hotel. 

ZIUA 2- Fatima – Batalha – Figueira da Foz

Mic dejun. Ne îndreptăm spre Fatima, unul dintre cele mai importante lăcaşuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se vizitează capela ridicată pe locul unde şi-a făcut apariţia Fecioara. Următoarea oprire va fi la Batalha, unde vizităm Mănăstirea Batalha, mândria națională a Portugaliei (ne impresionează prin multitudinea de portaluri, creneluri, stocaturi, turnulețe și spire). Vom sosi la Figueira da Foz, un oraș – stațiune la Oceanul Atlantic.  Cazare în Figueira da Foz – hotel 3***.

ZIUA 3-  Coimbra –Porto – Braga

Mic dejun. În drum spre Porto, vom face prima dată un scurt popas la Coimbra, unde a fost fondată, în 1290, de către regele Denis, prima universitate din Portugalia. Şase dintre regii portughezi s-au născut în Coimbra, capitala Portugaliei între 1139 şi 1256.. Continuăm deplasarea către Porto unde vom efectua un tur de oraş: Catedrala, Ribeira – partea veche a oraşului, Piaţa Batalha, Turnul Medieval, Podul D. Luis – simbolul oraşului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel etc. Al treilea popas, va fi la Braga. Aici vom vizita: Biserica și Sanctuarul Bom Jesus. Timp liber la dispoziția turiștilor

Cazare în Braga – hotel 3***.

ZIUA 4-  Vila Real –– Peso Da Regua – Covilha

Mic dejun. Primul obiectiv este Casa de Mateus (Vila Real), construită în stil baroc. Vizităm și grădinile, apoi, opțional, vom putea avea parte de o degustare de vin. Continuăm spre Peso da Regua, de-a lungul Văii Douro. În această zonă, relieful este terasat și plin de podgorii. Vom face un popas pentru prânz în această zonă (nu este inclus în preț). Continuăm deplasarea către Covilha.

Cazare în Covilha – hotel 3***.

ZIUA 5-  Covilha – Vila Vicosa – Evora

Mic dejun. Ne continuăm itinerariul spre Sudul Portugaliei. Ne oprim în Vila Vicosa, unde admirăm: Piața și Palatul Ducal, Castelul și Mănăstirea Ordinului Augustinian. Ne deplasăm către Evora, situat la poalele muntelui omonim și care este inclus pe lista patrimoniului UNESCO. Orașul este împăzit cu străzi, în formă de labirint, cu piețe și fântâni renascentiste, curți interioare maure și porți cu turle în stil gotic. Vom vizita Catedrala Sf. Francisc și vechea Catedrală a Orașului, locul unde flamurile lui VASCO DA GAMA au fost binecuvântate în 1497, înainte ca flota sa, să pornească în voiajul istoric către Orient.

Cazare în Evora – hotel 3***.

ZIUA 6-  Evora– Lisabona

Mic dejun. Dimineață vom vizita o fabrică unde vom vedea transformările pe care le suferă pluta, pentru a deveni un produs finit. Ne deplasăm către Lisabona. Tur cu autocarul în Lisabona, începând din partea veche a oraşului, continuând apoi cu cea modernă, descoperind pas cu pas atracţiile Lisabonei.

Cazare în Lisabona – hotel 3***.

ZIUA 7- Lisabona – Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril

Mic dejun. Excursie opţională la Sintra – Cabo de Roca – Cascais – Estoril. Declarată de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost reşedinţă de vară a regilor Portugaliei şi adăposteşte monumente de importanţă istorică (vom vizita Palatul Naţional). Continuăm deplasarea spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Urmează o oprire în Cascais, un fost sat pescăresc, care de-a lungul timpului s-a transformat într-un veritabil centru turistic. Drumul de întoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumită staţiune de litoral unde se află cel mai mare cazinou din Europa.

Cazare în Lisabona – hotel 3***

 ZIUA 8-  Inapoi spre casa.

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul cu destinaţia Otopeni. Transfer cu autocarul catre zona Moldovei.

 

PLECARE

LOC IN CAMERA DUBLA

13.07.2022

750 €

TARIFUL  INCLUDE : TARIFUL NU  INCLUDE :
 • Bilet avion Otopeni– Lisabona şi Lisabona – Otopeni, bagaj de cala inclus.
 • Transport cu autocar, dotat cu aer condiţionat, scaune rabatabile, linie audio-video,
 • Cazare 7 nopţi în hoteluri de 3*  camere cu 2 paturi (la cerere 3 paturi), baie proprie, tv,
 • 7 mic dejun bufet ,
 • Asistenţă turistică din partea agenţiei.
  • Asigurare medicala,
  • Intrările la obiectivele turistice și opționale,
  • Excursia Cascais+Estoril si Sintra+Cabo da Roca – aproximativ  30 €/ ,
  • Degustare de vin,
  • Ghid local 10 euro/pers.,
  • Servicii decât cele menţionate în programul excursiei.

  Transfer aeroport Otopeni 45 din Botosani, Suceava, Piatra Neamt, 40 euro din Bacau, Focsani,  euro/pers.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare:
 • Carte de identitate sau Paşaport valabil cel puţin 3 luni de la data întoarcerii din excursie.
 • Adeverinţă notarială pentru persoanele sub 18 ani, care călătoresc fără părinţi sau doar cu unul dintre părinţi.
IMPORTANT:
 • Tariful este valabil pentru un grup de minim 30 de persoane.
 • Pentru un grup format din 27 până la 29 persoane se achită o diferenţă de 30 euro/pers., iar pentru un grup format din 24 până la 26 de persoane se achită o diferenţă de 50 de euro/pers.
 • Agenția poate schimba ordinea obiectivelor turistice și ordinea opționalelor din program, fără a afecta structura excursiei.
 • În cazul în care compania aeriană modifică orarul de zbor, agenția nu este răspunzătoare de acest lucru.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
PORTUGALIA 750 0 0 13 Jul 8 zile, 7 nopti

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Marius

Consultant

Phone

+40742977746

Email

office@nctour.ro